Gaat het niet zo goed met je yogastudio?

Verkoop of stop er niet mee, maar sluit je aan bij Tula.

Iedereen die een onderneming runt weet hoe uitdagend het kan zijn. Vooral nu! Vrijwel iedere branche heeft de impact gevoeld van de Covid-19 pandemie. De yogawereld is flink overhoop gehaald en er is een grote verschuiving gekomen naar online yoga.

Dat neemt niet weg dat er nog steeds een enorme vraag is naar yogalessen in een studio. De studio’s worden alleen veel méér dan alleen een plek om yogalessen te volgen. Het worden plekken waar mensen samenkomen, in verbinding blijven en inspiratie opdoen.

Tula Franchise voor studio eigenaren

De focus van een studio eigenaar komt veel meer te liggen op het opbouwen van een community. Deze community zal je nodig hebben om weer te kunnen groeien en financieel sterk te worden. Maar, wanneer jij je volledig wilt concentreren op het opbouwen en behouden van je community zijn er andere onderdelen van het ondernemen die minder tijd gaan krijgen. Dit zorgt waarschijnlijk voor spanning.

Als zelfstandige yogastudio bedenk je nu alles zelf en moet je continu het wiel uitvinden. Welke lessen moet ik aanbieden, hoe trek ik nieuwe mensen aan, hoe houd ik het beste contact met mijn yogi’s, of welke workshops zal ik organiseren? Hoe fijn zou het daarom zijn als je van andere ondernemers kunt leren en met hen kunt overleggen hoe zij dingen hebben aangepakt. Dit zou jou heel veel tijd schelen, meer resultaat opleveren en het gevoel geven dat je op de feiten vooruitloopt.

Vanuit Tula kunnen we je daarin helpen. We geloven dat wanneer yogastudio’s hun krachten bundelen veel dingen efficiënter, beter en effectiever kunnen. Hiermee krijg je als studio eigenaar weer plezier in het runnen van je studio. Dat zien we nu al met de Tula studio’s die er zijn. We hebben werksystemen ontwikkeld die de bedrijfsvoering overzichtelijk en duidelijk maken, en we werken samen om deze continu te verbeteren.

Daarom hebben we nu ook de Tula Franchise formule opengesteld voor reeds bestaande studio’s.
Want, samen staan we sterker!

Wanneer je kiest om te franchisen sluit je je aan bij Tula Yogastudio’s en wordt jouw studio een Tula studio. We zetten dan al onze kennis en ervaring in om jouw unieke situatie te helpen onze systemen maximaal te benutten.

 

Waarom je ervoor kiest om je aan te sluiten bij Tula.

1. Door gebruik te maken van onze geteste en succesvolle werkmethodes zal je merken dat je efficiënter gaat werken. Je houdt meer tijd over voor de dingen die jij leuk vindt en kunt zo aan de slag met het creëren en behouden van je community.
2. Het unieke van een yoga franchise is dat je zelfstandig ondernemer blijft, maar niet meer alles zelfstandig hoeft te doen. Je komt in een groep yoga ondernemers terecht die je collega’s zijn in plaats van ‘concurrenten’. Ideeën en ervaring uitwisselen is waar we allemaal van groeien.
3. Wij helpen je focus houden op de dingen die jouw studio uniek maken en verwijderen een groot gedeelte van de ‘hopen dat het goed uitpakt activiteiten’. Samen maken we een duidelijk plan om mee te groeien.
4. Je hoeft je niet meer druk te maken om het bijhouden van je website. Dat regelen wij voor je.
5. Je hoeft niet eindeloos nieuwe marketingactiviteiten te verzinnen. We hebben een groot arsenaal aan opties en ervaringen. Daarnaast maken we samen een plan om je marketing te stroomlijnen.
6. Tula zorgt ervoor dat je online zichtbaar bent en blijft, zodat alle yogi’s in je buurt jouw studio kunnen vinden.

 

De vier pijlers waar we je mee gaan helpen

 

Focus, marketing, community en financiën

 

Hoe ziet het overstappen eruit?

Kennismaking – Natuurlijk gaan we eerst goed kennis maken. Je wordt onderdeel van de Tula familie en we willen graag zeker weten dat de familie-uitbreiding prettig gaat zijn voor iedereen. Zowel voor jou als voor ons.

Oriëntatie – Als we bij elkaar passen starten we met een oriëntatie in jouw studio en daarna in één van de Tula studio’s. Hierna formaliseren we de samenwerking en maken we een persoonlijk plan om te kijken wat jij nodig hebt en hoe wij je het beste kunnen ondersteunen in en na de transitie.

Training – Je krijgt training in de Tula manier van werken. Dit duurt meestal 2-4 weken en zodra deze training voldaan is gaan we aan de slag met jouw studio en deze omtoveren tot een Tula studio.

De (her)opening van jouw Tula studio zal gepaard gaan met een grote knal, slingers en confetti.

Strategie – En dan gaat het echte werk beginnen. Samen gaan we je strategie uitstippelen en focuspunten ophelderen, zodat je aan de slag kunt met ons als assistentie, klankbord en inspiratiebron. In dit hele proces stimuleren we dat je contact hebt met de andere Tula studio eigenaren, zodat je van hen kunt leren en je hun jouw ideeën kan pitchen.

Nieuw begin – Je studio is herboren en klaar om jou een plezier te doen. Een fijne werkplek, prettige manier van werken en heel veel leuke mensen om je heen.

De onzekerheid, stress en minder leuke taken zullen grotendeels tot het verleden behoren.

 

Contact

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om jouw studio aan te sluiten bij Tula? Neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar hello@tulayogastudios.nl.

 

We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te groeien.

x Tula

Ruben & Viki

 

Vragen die je misschien nog hebt.

 

Maar, aansluiten bij een franchise kost toch geld…?

Dat klopt, iedere franchisenemer betaalt een franchise fee om deel uit te maken van Tula. Echter, de tijd, geld en energie die je bespaart wanneer je een franchiselocatie start betaalt zich al heel snel terug.

Moet ik mijn hele studio verbouwen om er een Tula studio van te maken?

Iedere Tula studio heeft inderdaad dezelfde uitstraling. Gelukkig houden we van een minimalistische inrichting, dus deze metamorfose is niet enorm prijzig.

Hoe werkt een franchise? Blijf ik nog wel eigenaar van mijn studio?

Ja, bij franchisen blijf je volledig eigenaar van je yogastudio. Je neemt alleen de naam van Tula over, creëert dezelfde uitstraling en neemt de werkmethodes over. De gezamenlijk uitstraling zorgt ervoor dat je studio herkenbaar wordt als een vertrouwde en fijne studio.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do you want massive traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
* we never share your e-mail with third parties.
KEEP ME POSTED!
Please send me more information about the TULA Yoga Teacher Trainings!