55+ Yoga

Blijf gezond en fit in TULA Westerpark

Het is gemakkelijker om gezond en fit te blijven dan de meeste mensen denken, ook als je de 55 gepasseerd bent. Een wekelijks uurtje Yoga kan je daarbij helpen.

Yoga brengt je geest tot rust en verlaagt je stressniveau, maar het vergroot ook je kracht, uithoudingsvermogen, balans en flexibiliteit. En wat steeds belangrijker wordt naarmate je ouder wordt: het helpt je spieren en gewrichten soepel te maken en houden. Naast het aanleren van de verschillende asana’s (lichaamshoudingen) besteden we ook aandacht aan meditatie en ontspanning.

De 55+ yoga sessies zijn laagdrempelige lessen, voor iedereen toegankelijk die weinig of nooit eerder aan Yoga gedaan heeft. Ervaring met yoga is dus niet nodig. Je dient wel een redelijke gezondheid te hebben.

 

 

Over de 55+ lessen:

We beoefenen zowel actieve als passieve yogahoudingen beoefenen. Dit doen we staand, zitten of liggen. Naast het aanleren van de verschillende asana’s (lichaamshoudingen) besteden we ook aandacht aan meditatie en ontspanning.

Nieuwsgierig? Kom een keer meedoen!

Na de les schenken wij een heerlijk kopje thee. Je kunt je via ons rooster op deze website aanmelden of bij de receptie voor de start van de les.

Locatie: Houtrijkstraat 38, Amsterdam

Do you want massive traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
* we never share your e-mail with third parties.
KEEP ME POSTED!
Please send me more information about the TULA Yoga Teacher Trainings!