Yogastudio’s Tula – Amsterdam West

Yoga in Amsterdam West

Tula kent twee yogastudio’s in Amsterdam: Tula Westerpark en Tula Bos en Lommer.

Tula staat voor balans (Hindi). Voor ons is balans niet perse stabiliteit, maar juist het evenwicht in het ritme en de schommelingen van het leven. Tula is een plek waar je op onderzoek kunt uitgaan en waar je jezelf beter leert kennen. We creëren een veilige thuisbasis waar iedereen zichzelf kan zijn en gelijkwaardig met elkaar omgaat. Daarnaast is gastvrijheid de basis van ons DNA en zien we Tula als verbindende factor tussen gelijkgestemde en gelijk geïnteresseerde mensen. 

Met onze introductie aanbieding stimuleren we mensen om yoga uit te proberen. We zien dat veel yogi’s na deze 3 lessen wel door hebben dat het fantastisch is en dat de vooroordelen niet kloppen. Het zweverige imago wat er soms nog heerst over yoga hebben we helemaal afgestoft en heel down-to-earth en fris weer teruggezet – zonder de oude tradities en ideeën uit het oog te verliezen.

Dus als je ook eens yoga wilt proberen; kies uit één van onze stijlen door gebruik te maken van de keuzehulp. Praat met de mensen in de studio en merk dat het allemaal niet zo eng is. Niet iedereen is super lenig en allerlei soorten mensen volgen lessen in Tula. We staan open voor iedereen en we zijn er om jou te begeleiden in je practice. Misschien dat je de yoga-vibe zelfs meeneemt buiten de studio.

Welke weg we op gaan met Tula?

We willen zo veel mogelijk mensen inspireren om yoga te beoefenen. Ons streven is om door heel Nederland Tula studio’s te mogen openen, zodat we een positieve impact maken in onze prachtige samenleving.
Tula is namelijk een franchise organisatie, want de impact van samenwerking is groots en we geloven dat ondernemers de kracht hebben om de wereld te veranderen door yoga te verspreiden. Meer over Tula franchise lees je hier.

Graag tot binnenkort in één van onze studio’s!


#FINDYOURBALANCE

Geloof ons, yoga is toegankelijk voor iedereen. Het komt neer op het vinden van de juiste yogastudio voor jou. Je hoeft niet de nieuwste outfits te hebben of jarenlange ervaring. Het enige wat je nodig hebt is een ‘open mind’ en een matje, laten we daar beginnen. Geen oordelen – gewoon je eigen yoga buurtstudio waar we je de practice geven die je verdient.

Do you want massive traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
* we never share your e-mail with third parties.
KEEP ME POSTED!
Please send me more information about the TULA Yoga Teacher Trainings!