Je eerste bezoek

Welke yogales moet ik kiezen?

Yoga kent veel varianten en voor iedereen is er wel een geschikte stijl. Ook in Tula bieden we diverse yogastijlen.
Om jouw ideale stijl(en) te vinden hebben we een pagina gemaakt met uitleg over de verschillende yogastijlen. Verder vind je hieronder een poster die in je keuze kan helpen.
We raden nieuwe yogi’s altijd aan om meerdere stijlen en docenten uit te proberen. Yoga is zeer persoonlijk, dus een goede klik met de docent en stijl vinden we belangrijk.

Introductiekaart en beginnen met yoga opties
Om het beginnen met yoga zo aangenaam mogelijk te maken hebben we verschillende opties waarmee je goed van start kunt gaan:

○     Introductieaanbieding – volg drie proeflessen naar keuze binnen één maand
○     De ‘beginnen met yoga’ workshop –  2 uur durende workshop
○     Beginnen met yoga programma – begin met yoga met persoonlijke begeleiding

Lees meer over deze drie keuzes op onze introductie pagina » link

Tula Abonnementen
Na je introductie kun je kiezen uit één van onze abonnementen of voor een losse yogales. 

Bekijk alle abonnementen op onze tarieven pagina.

Aanmelden Abonnee
Op de tarieven pagina vind je alle abonnementen voor de reguliere lessen en het Mysore programma. Hier kun je per abonnement alle informatie terugvinden over het aantal lessen en de voordelen. Je kunt direct online een abonnement afsluiten. Alle abonnement zijn maandelijks via e-mail opzegbaar met een opzegtermijn van 2 weken.

Overige opties
Naast de doorlopende abonnementen hebben we een aantal overige opties, waaronder een losse les, de 5, 10 of 20-rittenkaarten en  de jaarkaart. Deze overige opties dienen in één keer betaalt te worden, stoppen automatisch en je zit nergens aan vast.

Keuzehulp
Onderstaande poster kan behulpzaam zijn bij het kiezen van de juiste yogales.
De soorten yogastijlen staan in een gekleurde cirkel beschreven van links ‘rustige yogastijlen’ naar rechts ‘pittige yogastijlen.’

Iedereen kan starten met een Vinyasa slow flow les waarbij je rustig door een flow beweegt. Als je op zoek bent naar meer beweging, dan kun je kiezen voor een Vinyasa Flow. Beginners kunnen ook gerust meedoen aan Yin Yoga, Restorative Yoga of Yoga Nidra. Dit zijn de rustigere en meer meditatieve vormen van yoga. Ben je op zoek naar fysieke uitdaging, dan kies je voor een Vinyasa Flow of een Ashtanga Yoga les.

Welke yogales kies jij?

Met de volgende informatie hopen we je een antwoord te geven op alle veelvoorkomende vragen. Als je toch nog andere vragen hebt, voel je vrij om ons te mailen naar hello@tulayogastudios.nl

We helpen je graag verder. Lees voor alle duidelijkheid ook onze algemene voorwaarden.

Hoe werkt het reserveren en annuleren?

Reserveer je matje online! We houden een matje voor je bezet, dus mocht je toch niet kunnen, geef dit op tijd aan (uiterlijk 2 uur van tevoren). Dan kunnen wij jouw matje nog aan iemand anders beloven.

Als je binnen 2 uur voor aanvang annuleert of niet komt opdagen is dat een ‘Late Annulering‘. Het is belangrijk om op tijd te annuleren, zodat iemand anders mee kan doen aan de les. Als je niet komt op dagen zonder annulering, dan kunnen we je account tijdelijk blokkeren voor reserveringen. Je kunt alle regeltjes hier nalezen.

Zorg ervoor dat je in ieder geval 5 minuten van tevoren binnen bent, zodat we op tijd met de les kunnen starten. Het is niet mogelijk om de zaal te bedreden als een les gestart is.

Hoe werkt de wachtlijst?

Wanneer een les vol is kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Op het moment dat er een plekje vrijkomt ontvangen alle mensen op de wachtlijst tegelijkertijd een automatische e-mail met een link om de les te boeken. Je kunt dan zelf het plekje reserveren zoals je gewend bent. Wees op tijd, want wie het eerste reserveert heeft het plekje!

Yogamatten

We hebben yogamatten beschikbaar in de studio. Na de sessie dien je de yogamat zelf schoon te maken met de middelen die beschikbaar zijn in de zaal. Je bent ook welkom een eigen mat mee te nemen.

Welke kleding moet ik dragen?

Draag lichte kleding waar je je gemakkelijk in kunt bewegen tijdens actieve lessen. Volg je een ontspannen les dan kunnen wijdere kleren ook comfortabel zitten. Draag vooral kleren waar jij je fijn in voelt – Het is geen modeshow! Yoga wordt daarnaast voornamelijk op blote voeten beoefend, maar soms is het fijn om je sokken bij de hand te hebben. Voor de Yin Yoga, Restorative en Yoga Nidra lessen worden sokken zelfs aangeraden.

We hebben kleedkamers om je te verlossen van je dagelijkse kloffie. Tula Bos en Lommer heeft ook douches beschikbaar.

Kan ik vooraf eten en drinken

Vermijd met een volle maag naar een les te komen, maar honger jezelf ook niet uit! Je hebt energie nodig voor yoga. Probeer 30 minuten voor de les niet meer te drinken.

Hygiëne

Kom schoon en fris en neem je handdoek mee als je goed bent in zweten. Probeer het gebruik van parfum te limiteren, zodat iedereen een prettige practice kan hebben.

Stilte

Op het moment dat je binnen bent in Tula is het me-time, dus zet je mobieltje altijd uit.

Wees rustig voordat de les begint, zodat we allemaal geconcentreerd kunnen starten. Sommige mensen hebben behoefte aan een kleine persoonlijke meditatie voor de les, respecteer dit a.u.b.

Verantwoordelijkheid

Informeer de docent als je een blessure hebt of zwanger bent. Luister naar je eigen lichaam en ga nooit te ver.

Wanneer je deelneemt aan sessie  ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Tula.

Privacy & persoonsgegevens

Tula bewaart alleen persoonsgegevens die nodig zijn om een account aan te maken in het reserveringssysteem Bsport. Deze gegevens zijn: naam en e-mail. Bij Tula leden waarvan de betaling per automatische incasso gaat bewaart Bsport de bankgegevens. Je kunt er zelf voor kiezen meer informatie in jouw account op te nemen.

De bewaarde gegevens worden in geen enkel geval gedeeld met derde partijen. Wanneer iemand zes maanden niet actief is geweest bij Tula wordt zijn of haar account verwijderd. Op verzoek kunnen we een account eerder verwijderen.

Do you want massive traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
* we never share your e-mail with third parties.
KEEP ME POSTED!
Please send me more information about the TULA Yoga Teacher Trainings!