Algemene Voorwaarden

Lees a.u.b. deze algemene voorwaarden aandachtig. Het gebruik van de studio en aankopen zijn onderhevig aan deze voorwaarden. Door lessen te volgen gaat eenieder akkoord met deze voorwaarden.

Tula behoudt het recht om deze regels aan te passen en te wijzigen wanneer nodig. Zulke wijzigingen worden gepubliceerd op deze pagina en zijn bindend voor studenten.

Betalingen

Alle lessen moeten vooraf betaald worden en studenten gaan akkoord met de annuleringstermijnen zoals hier beschreven.

Helaas is er geen gratis introductieles, maar leuke introductieaanbiedingen voor nieuwe studenten.

Voor gekochte losse lessen, rittenkaarten of abonnementen is geen geld terug te vragen.

Prijzen

De prijzen zijn per locatie vernoemd op deze website. Tula behoudt zich het recht deze prijzen te wijzigen.
Tula abonnees krijgen één (1) maand voor de prijswijziging een melding via e-mail.

Abonnementen

Tula kent verschillende soorten abonnementen. Lees goed de voorwaarden op de tarievenpagina.

Met het Tula Daluren abonnement kun je van maandag t/m vrijdag yogalessen volgen tussen 09.00 – 17.00uur.
Met het Tula Klein abonnement kun je één yogales per week (vijf per maand) volgen.
Met het Tula Groot abonnementen kun je twee yogalessen per week (negen per maand) volgen.
Met het Tula Onbeperkt abonnement kun je onbeperkt yogalessen volgen.
Met het Tula Mysore abonnement kun je alle lessen volgen en het Mysore programma.

Alle lestegoeden worden geteld per maand en ongebruikte tegoeden kunnen niet meegenomen worden naar een volgende maand.

Abonnementen zijn stads- en persoonsgebonden en kunnen niet worden overgedragen aan een andere student.

Duur abonnementen
De minimale duur van een doorlopend abonnement is één (1) maand. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd.

Kortingen
Kortingen op workshops en trainingen die verkregen worden door het bezitten van een Tula abonnement worden verleend op de originele prijzen. Niet op early bird prijzen, of andere aanbiedingen.

Kortingscodes voor abonnees staan vermeld in de beschrijving van workshops. Deze kunnen verwerkt worden in het check-out proces in het desbetreffende veld promotiecode. 

Pauzeren
Alleen maandelijkse abonnementen kunnen gepauzeerd worden voor minimaal twee weken en maximaal één (1) maand. Dit mag twee keer per jaar.

Abonnementen die drie (3), zes (6) of twaalf (12) maanden vooruit betaald zijn kunnen niet gepauzeerd worden. Als je je abonnement wilt pauzeren dan dien je dit uiterlijk twee (2) weken van te voren door te geven via een e-mail naar hello@tulayogastudios.nl

Opzeggen
Er geldt altijd een opzegtermijn van minimaal twee (2) weken voor de start van jouw nieuwe abonnementsperiode.
Voorbeeld: wanneer jouw abonnement op 21 januari verlengd wordt, dan dien je voor 7 januari een e-mail te hebben gestuurd naar hello@tulayogastudios.nl

Er is geen restitutie mogelijk van betaalde abonnementen.

Mysore programma

Het Mysore programma kan alleen gevolgd worden met het Mysore abonnement of met een losse Mysore les  of Mysore rittenkaart.

Rittenkaarten

Wanneer je met een rittenkaart een les hebt geboekt en niet komt opdagen, dan zal de rit afgeschreven worden van je kaart. Zorg dat je op tijd annuleert als je niet mee kunt doen aan de les.

Rittenkaarten kunnen niet gepauzeerd of verlengd worden.

Restitutie van ongebruikte tegoeden is niet mogelijk.

Beginnen met yoga trajecten

Je kan éénmalig aan een traject deelnemen. Het is dus niet mogelijk meerdere trajecten achter elkaar te volgen.

Na inschrijving voor het traject naar keuze ontvang je een betaallink. Deze dient uiterlijk binnen 7 dagen te worden voldaan. Na ontvangst van betaling wordt het traject ingepland.

Deelname aan een Beginnen met yoga workshop als onderdeel van het traject wordt binnen de termijn van het traject gepland. Hierna vervalt deelname via je traject en kan de workshop/cursus apart gepland worden.

Het is mogelijk de workshop éénmalig te plannen, tot drie maanden na afloop van het traject. Eenmaal gepland kan de datum niet meer gewijzigd worden. Mocht je de workshop willen verplaatsen, dan kan deze apart geboekt worden.

Alle privé sessies worden binnen de termijn van het traject gepland. Sessie kunnen niet buiten het traject om worden gepland. Zijn er nog sessies over aan het eind van je traject dan vervallen deze.

Als geplande sessies binnen 24 uur worden afgezegd, dan wordt de volle prijs van de sessie extra in rekening gebracht.

Cadeaubon

Cadeaubonnen kunnen online of in de studio aangeschaft worden. Het is één van de leukste cadeaus die je iemand kunt geven. Een cadeaubon kan tot twee (2) jaar na aankoop ingeleverd worden door de gelukkige en de waarde van de cadeaubon staat op de giftcard. Cadeaubonnen voor Amsterdam zijn op deze pagina beschikbaar.

Timing

Uit respect naar de docent en andere studenten vragen we dat je vijf (5) minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. In het geval dat je te laat bent kun je helaas niet meer mee doen met de les. Ook kan het zijn dat wij jouw matje dan hebben vergeven aan een wachtende voor een les.

Om er zeker van te zijn dat je mee kunt doen aan een les adviseren we een matje te reserveren via ons online reserveringssysteem.

Een student die regelmatig niet op komt dagen wordt uitgesloten van online reserveren.

Wachtlijst

Wanneer een les vol is kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Op het moment dat er een plekje vrijkomt ontvangen alle mensen op de wachtlijst een automatische e-mail met een link om de les te boeken. Wees op tijd, want wie het eerste op de knop druk heeft het plekje!

Annuleringen lessen

Je kunt een reservering voor een les gemakkelijk weer annuleren via het lesrooster. Klik dan op Cancel achter de desbetreffende les.

Tula Amsterdam: Als je binnen vier (4) uur voor aanvang annuleert of niet komt opdagen is dat een Late Cancel.

Wanneer je een abonnement hebt en niet komt opdagen zonder annulering, dan word je account tijdelijk geblokkeerd en vervallen alle toekomstige reserveringen.

Een les wordt door Tula geannuleerd bij nul (0) tot drie (3) studenten. Het minimum aantal studenten voor een les om door te gaan is vier (4).

Annuleringen workshops & trainingen

De prijzen van workshops zijn inclusief €15,- administratiekosten voor workshops en €50,- voor trainingen (niet-restitueerbaar).
Workshops kunnen tot zeven (7) dagen voor de geplande workshop per e-mail geannuleerd worden. Bij annulering tot uiterlijk zeven (7) dagen voor aanvang van de workshop wordt een bedrag van € 15,- aan administratiekosten in rekening gebracht. Het resterende bedrag zal gerestitueerd worden. Bij annulering minder dan 7 dagen voor aanvang van de cursus worden de volledige deelnamekosten in rekening gebracht.

Sluitingsdagen

Tula is gesloten op de avond voor Koningsdag, Kerstavond, Eerste & Tweede Kerstdag, Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag.

Gezondheid

Studenten met een lage/hoge bloeddruk en/of hart aandoeningen worden geadviseerd niet deel te nemen aan de actieve yogalessen, tenzij ze een schriftelijke toestemming hebben van een arts. In geval van twijfel moet de student een dokter raadplegen. Studenten moeten ten alle tijden de studio melden dat er gezondheidsproblemen zijn.

Persoonlijke bezittingen

Vanwege veiligheidsoverwegingen adviseren we om waardevolle bezittingen zoveel mogelijk thuis te laten. Je kunt deze spullen eventueel plaatsen op een veilige plek in de studio, waaronder ook de kast en koven in de studio’s vallen. In Tula Bos en Lommer zijn er kluisjes voor kleine zaken zoals portemonnees en telefoons.

Tula, de hosts en de docenten zijn nooit aansprakelijk voor verlies of beschadiging van persoonlijke bezittingen.

Kleding

Studenten wordt gevraagd om zich gepast te kleden zodat de zedigheid ten alle tijde wordt bewaard tijdens het beoefenen van yoga in de lessen. Ondergoed, strings, zwemkleding etc. worden niet beschouwd als gepaste kledij.

Tula is een schoenvrij gebied. Alle schoenen worden geplaatst in ons schoenenrek dat bij de ingang staat.

Veiligheid

Omdat iedereen op blote voeten loopt is alles wat breekbaar is en scherven kan voortbrengen uitgesloten van toegang tot de studio’s.

​De Tula crew heeft ten alle tijde het recht om iemand toegang tot de studio te weigeren.

Hygiëne

Eten is niet toegestaan in de studio’s.

​Studenten mogen niet blootvoets door de studio wandelen wanneer ze last hebben van voetschimmel of andere besmettelijke voetaandoeningen.

Persoonlijke hygiene vinden we belangrijk. Overheersende luchtjes, zowel zweet als parfum, worden niet gewaardeerd. De Tula crew kan je hier op aanspreken en vragen dit te verhelpen.

Verantwoordelijkheid Statement

Noch Tula, noch de docenten of host zijn verantwoordelijk voor blessures of aandoening bij studenten. De student moet ten alle tijde de docent juist informeren over medische beperkingen of klachten. Wanneer er gezondheidskwesties zijn raden we aan een dokter te raadplegen. Wanneer je tijdens de yogales pijn voelt opkomen, stop dan met de oefening en licht de docent in.

Wanneer er vragen, klachten of opmerkingen zijn kan dit gemaild worden naar hello@tulayogastudios.nl, of bekijk onze klachtenprocedure.

Privacy & persoonsgegevens

Tula bewaart alleen persoonsgegevens die nodig zijn om een account aan te maken in het reserveringssysteem MindBody. Deze gegevens zijn: naam en mailadres. In het geval van members waarvan de betaling per automatische incasso gaan bewaart MindBody de bankgegevens. Zelf kun je ervoor kiezen om meer informatie in je account op te nemen.

De bewaarde gegevens worden in geen enkel geval gedeeld met derde partijen.

Wanneer iemand zes (6) maanden niet actief is geweest bij Tula wordt zijn/haar account verwijderd. Op verzoek kunnen we een account eerder verwijderen.

Do you want massive traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
* we never share your e-mail with third parties.
KEEP ME POSTED!
Please send me more information about the TULA Yoga Teacher Trainings!