Algemene Voorwaarden

Lees a.u.b. deze algemene voorwaarden aandachtig. Het gebruik van de studio en aankopen zijn onderhevig aan deze voorwaarden. Door lessen te volgen gaat eenieder akkoord met deze voorwaarden.

TULA behoudt het recht om deze regels aan te passen en te wijzigen wanneer nodig. Zulke wijzigingen worden gepubliceerd op deze pagina en zijn bindend voor studenten.

Betalingen

Alle lessen moeten vooraf betaald worden en studenten gaan akkoord met de 4-uurs annuleringstermijn (late annuleringen zullen in rekening gebracht worden).

Helaas is er geen gratis introductieles, maar leuke introductieaanbiedingen voor nieuwe studenten.

Doorlopende abonnementen kunnen alleen worden beëindigd na drie (3) maanden van aankoop. Dit behoort te gebeuren door een mail te sturen naar hello@tulayogastudios.nl met in achtneming van twee weken opzegtermijn

Voor gekochte losse lessen of abonnementen is geen geld terug te vragen.

Prijzen

De prijzen zijn per locatie vernoemd op deze website. TULA behoudt zich het recht deze prijzen te wijzigen.
TULA abonnees krijgen één (1) maand voor de prijswijziging een melding via e-mail.

Abonnementen

Tula kent verschillende soorten abonnementen en deze verschillen per Tula locatie. Lees daarom goed de voorwaarden op de tarieven pagina van de desbetreffende locaties.

Abonnementen zijn stads- en persoonsgebonden en kunnen niet worden overgedragen aan een andere student.

Met het TULA Daluren abonnement kun je van maandag t/m vrijdag yogalessen volgen tussen 09.00 – 17.00uur.
Met het TULA Klein abonnement kun je één yogales per week (vijf per maand) volgen.
Met het Tula Groot abonnementen kun je twee yogalessen per week (negen per maand) volgen.
Met het TULA Onbeperkt abonnement kun je onbeperkt yogalessen volgen.

Ongebruikte tegoeden kunnen niet meegenomen worden naar een volgende abonnementsperiode.

De minimale duur van een doorlopend abonnement is drie (3) maanden. Na drie (3) maanden wordt deze zonder opzegging automatisch maandelijks verlengd.

Je kunt je doorlopende abonnement op z’n vroegst na drie (3) maanden via e-mail opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van twee (2) weken voor de start van jouw nieuwe periode. Restitutie van betaalde abonnementsgelden is niet mogelijk.

Pauzeren

Het jaarabonnement en de bezoekersmaand dienen in één keer betaald te worden en kunnen niet gepauzeerd worden.

Andere abonnementen kunnen één (1) maand per jaar gepauzeerd worden aan het einde van een abonnementsperiode. Vooruitbetaalde abonnement met korting kunnen daarom niet tussentijds gepauzeerd worden. Voorbeeld: Kies je ervoor om een abonnement drie maanden vooruit te betalen dan kun ja na deze drie maanden je abonnement één maand per jaar pauzeren. Als je je abonnement wilt pauzeren, dan dien je dit uiterlijk twee (2) weken van te voren door te geven via een e-mail naar hello@tulayogastudios.nl

Cadeaubon

Een cadeaubon kan zowel online als in TULA verkregen worden. Het is één van de leukste cadeaus die je iemand kunt geven. Een cadeaubon kan tot twaalf (12) maanden na aankoop ingeleverd worden door de gelukkige.

De waarde van de cadeaubon staat altijd duidelijk op de giftcard en kan niet voor andere producten, diensten of geld ingeleverd worden.

Timing

Uit respect naar de docent en andere studenten vragen we dat je vijf (5) minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. In het geval dat je te laat bent kun je helaas niet meer mee doen met de les. Ook kan het zijn dat wij jouw matje dan hebben vergeven aan een wachtende voor een les.

Om er zeker van te zijn dat je mee kunt doen aan een les adviseren we een matje te reserveren via ons online reserveringssysteem.

Een student die regelmatig niet op komt dagen wordt uitgesloten van online reserveren.

Wachtlijst

Wanneer een les vol is kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Op het moment dat er een plekje vrijkomt ontvangen alle mensen op de wachtlijst een automatische e-mail met een link om de les te boeken. Wees op tijd, want wie het eerste op de knop druk heeft het plekje!

Annuleringen lessen

Je kunt een reservering voor een les gemakkelijk weer annuleren via het lesrooster. Klik dan op Cancel achter de desbetreffende les.

Als je binnen vier (4) uur voor aanvang annuleert of niet komt opdagen is dat een Late Cancel.

Wanneer je een membership hebt en niet komt opdagen zonder annulering, dan word je account tijdelijk geblokkeerd en vervallen alle toekomstige reserveringen.

Een les wordt door TULA geannuleerd bij nul (0) tot drie (3) studenten. Het minimum aantal studenten voor een les om door te gaan is vier (4).

Annuleringen workshops

De prijzen van workshops zijn inclusief €15,- administratiekosten (niet-restitueerbaar).
Workshops kunnen tot zeven (7) dagen voor de geplande workshop per e-mail geannuleerd worden. Bij annulering tot uiterlijk zeven (7) dagen voor aanvang van de workshop wordt een bedrag van € 15,- aan administratiekosten in rekening gebracht. Het resterende bedrag zal gerestitueerd worden. Bij annulering minder dan 7 dagen voor aanvang van de cursus worden de volledige deelnamekosten in rekening gebracht.

Sluitingsdagen

TULA is gesloten op de avond voor Koningsdag, Kerstavond, Eerste & Tweede Kerstdag, Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag.

Gezondheid

Studenten met een lage/hoge bloeddruk en/of hart aandoeningen worden geadviseerd niet deel te nemen aan de actieve yogalessen, tenzij ze een schriftelijke toestemming hebben van een arts. In geval van twijfel moet de student een dokter raadplegen. Studenten moeten ten alle tijden de studio melden dat er gezondheidsproblemen zijn.

Persoonlijke bezittingen

Vanwege veiligheidsoverwegingen adviseren we om waardevolle bezittingen zoveel mogelijk thuis te laten. Je kunt deze spullen eventueel plaatsen op een veilige plek in de studio, waaronder ook de kast en koven in de studio’s vallen. In TULA Bos en Lommer zijn er kluisjes voor kleine zaken zoals portemonnees en telefoons.

Tula, de hosts en de docenten zijn nooit aansprakelijk voor verlies of beschadiging van persoonlijke bezittingen.

Kleding

Studenten wordt gevraagd om zich gepast te kleden zodat de zedigheid ten alle tijde wordt bewaard tijdens het beoefenen van yoga in de lessen. Ondergoed, strings, zwemkleding etc. worden niet beschouwd als gepaste kledij.

Tula is een schoenvrij gebied. Alle schoenen worden geplaatst in ons schoenenrek dat bij de ingang staat.

Veiligheid

Omdat iedereen op blote voeten loopt is alles wat breekbaar is en scherven kan voortbrengen uitgesloten van toegang tot de studio’s.

​De Tula crew heeft ten alle tijde het recht om iemand toegang tot de studio te weigeren.

Hygiëne

Eten is niet toegestaan in de studio’s.

​Studenten mogen niet blootvoets door de studio wandelen wanneer ze last hebben van voetschimmel of andere besmettelijke voetaandoeningen.

Persoonlijke hygiene vinden we belangrijk. Overheersende luchtjes, zowel zweet als parfum, worden niet gewaardeerd. De Tula crew kan je hier op aanspreken en vragen dit te verhelpen.

Verantwoordelijkheid Statement

Noch Tula, noch de docenten of host zijn verantwoordelijk voor blessures of aandoening bij studenten. De student moet ten alle tijde de docent juist informeren over medische beperkingen of klachten. Wanneer er gezondheidskwesties zijn raden we aan een dokter te raadplegen. Wanneer je tijdens de yogales pijn voelt opkomen, stop dan met de oefening en licht de docent in.

Wanneer er vragen, klachten of opmerkingen zijn kan dit gemaild worden naar hello@tulayogastudios.nl, of bekijk onze klachtenprocedure.

Privacy & persoonsgegevens

TULA bewaart alleen persoonsgegevens die nodig zijn om een account aan te maken in het reserveringssysteem MindBody. Deze gegevens zijn: naam en mailadres. In het geval van members waarvan de betaling per automatische incasso gaan bewaart MindBody de bankgegevens. Zelf kun je ervoor kiezen om meer informatie in je account op te nemen.

De bewaarde gegevens worden in geen enkel geval gedeeld met derde partijen.

Wanneer iemand zes (6) maanden niet actief is geweest bij TULA wordt zijn/haar account verwijderd. Op verzoek kunnen we een account eerder verwijderen.

Do you want massive traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
* we never share your e-mail with third parties.
KEEP ME POSTED!
Please send me more information about the TULA Yoga Teacher Trainings!