Beginnen met Yoga

Welke les moet ik kiezen?

Er zijn verschillende yogastijlen waar je uit kunt kiezen bij TULA. Welke yogastijl het beste bij je past hangt af van jouw behoeftes. Lees voor een beschrijving van de verschillende stijlen deze pagina, hier kun je een stijl uitkiezen die jou het meeste aanspreekt.

Introductieaanbieding of ‘beginnen met yoga’ workshop
De meeste nieuwe leden kiezen voor de introductieaanbieding of voor de ‘beginnen met yoga’ workshop die maandelijks aangeboden wordt in een van onze studio’s. Houd hiervoor onze agenda goed in de gaten. Met de introductieaanbieding kun je binnen binnen één maand vijf verschillende yogalessen naar keuzen proberen voor €37,50. Ben je eenmaal een TULA yogi dan mag je op iedere locatie lessen volgen. Dit geeft je nog meer keuze uit ons lesaanbod.

Overige Rittenkaarten en abonnementen
Er zijn meerdere mogelijkheden om een rittenkaart of abonnement aan te schaffen:
1) Bekijk de verschillende opties op de pagina ‘tarieven’ (onder het kopje info). Hier vind je ook informatie over de loopduur en waarvoor je de specifieke rittenkaarten kunt gebruiken. Je kunt deze direct aanschaffen en via Ideal betalen.
2) Ga naar de pagina met het rooster van de locatie die je wilt bezoeken. Kies hier een les die je graag wilt bijwonen en druk op ‘book’. Je kunt hier een rittenkaart uitkiezen en afrekenen met Ideal. Mocht je nog geen profiel hebben in ons reserveringssysteem dan wordt er eerst gevraagd om deze aan te maken. Hier komt uiteindelijk je rittenkaart of abonnement op te staan.
3) Kom naar de studio en laat je informeren door de gastvrouw – je kan met pin betalen.
4 ) Kies je voor een abonnement? Bezoek dan de pagina ‘Word abonnee’ (onder het kopje tarieven). Hier vul je je gegevens in en dan activeren wij je abonnement, binnen twee werkdagen.

Keuzehulp
Onderstaande poster kan behulpzaam zijn bij het kiezen van de juiste yogales.
De soorten yogastijlen staan in een gekleurde cirkel beschreven van links ‘rustige yogastijlen’ naar rechts ‘pittige yogastijlen.’

Iedereen kan starten met een Vinyasa slow flow les waarbij je rustig door een flow beweegt. Als je op zoek bent naar meer beweging, dan kun je kiezen voor een Vinyasa Flow. Beginners kunnen ook gerust meedoen aan Yin Yoga, Restorative Yoga of Yoga Nidra. Dit zijn de rustigere en meer meditatieve vormen van yoga. Ben je op zoek naar fysieke uitdaging, dan kies je voor een Vinyasa Flow of een langere Ashtanga Yoga les (75min).

Welke yogales kies jij?

Met de volgende informatie hopen we je een antwoord te geven op alle veelvoorkomende vragen. Als je toch nog andere vragen hebt, voel je vrij om ons te bellen of te mailen. We helpen je graag verder. Lees voor alle duidelijkheid ook onze algemene voorwaarden.

Hoe werkt het reserveren en annuleren?

Reserveer je matje online! Wij reserveren jouw matje echt, dus mocht je toch niet kunnen, geef dit op tijd aan (uiterlijk 4 uur van te voren). Dan kunnen wij je matje nog aan iemand anders beloven.

Als je binnen 4 uur voor aanvang annuleert of niet komt opdagen is dat een ‘Late Cancel’. De desbetreffende les wordt dan afgeboekt van je rittenkaart. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden.

Zorg ervoor dat je in ieder geval 10 minuten van tevoren binnen bent, zodat we op tijd met de les kunnen starten.

Hoe werkt de wachtlijst?

Wanneer een les vol zit kun je je opgeven voor de wachtlijst. Let op: wanneer je op de wachtlijst staat gaan we ervan uit dat je beschikbaar bent voor de les. Mocht er een matje vrijkomen, dan ontvang je automatisch een e-mail ter bevestiging en is je reservering definitief. Kom je niet opdagen, dan is dat een Late Cancel en de desbetreffende les wordt afgeboekt van je rittenkaart. Zorg er wel voor dat je in je MindBody account onder ‘profile’ je notificaties hebt aanstaan, zodat we je kunnen bereiken.

Yogamatten

We hebben yogamatten beschikbaar in TULA, maar voel je vrij om je eigen kleur mee te nemen! Maak je matje na gebruik weer schoon, zodat de volgende persoon een fris matje heeft. In de studio liggen de schoonmaakartikelen voor je klaar.

Welke kleding moet ik dragen

Draag lichte kleding waar je je gemakkelijk in kunt bewegen tijdens actieve lessen. Volg je een ontspannen les dan kunnen wijdere kleren ook comfortabel zitten. Draag vooral kleren waar jij je fijn in voelt. Het is geen modeshow. Yoga wordt daarnaast voornamelijk op blote voeten beoefend, maar sokken worden getolereerd. Voor de yin yoga, restorative en yoga nidra lessen worden sokken zelfs aangeraden.

We hebben kleedkamers om je te verlossen van je dagelijkse kloffie. TULA Bos en Lommer en TULA Ede hebben zelfs douches beschikbaar.

Kan ik vooraf eten en drinken

Vermijd met een volle maag naar een les te komen, maar honger jezelf ook niet uit! Je hebt energie nodig voor yoga. Probeer 30 minuten voor de les niet meer te drinken. Onze heerlijke thee van Mevrouw Cha staat voor je klaar na de les:-)

Hygiëne

Kom schoon en fris:-) Neem je handdoek mee als je goed bent in zweten! Houd je in met overmatige bestuiving van parfum. Het is geen speeddate sessie! Adembenemend ruiken is niet fijn voor je toekomstige yoga partner.

Stilte

Op het moment dat je binnen bent in TULA is het me-time, dus zet je mobieltje altijd  uit.

Wees rustig voordat de les begint, zodat we allemaal geconcentreerd kunnen starten. Sommige mensen hebben behoefte aan een kleine persoonlijke meditatie voor de les, respecteer dit aub.

Verantwoordelijkheid

Informeer altijd de docent als je een blessure hebt of zwanger bent. Luister naar je eigen lichaam en ga nooit te ver!!

Wanneer je deelneemt aan een les, sessie of workshop ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van TULA.

Privacy & persoonsgegevens

TULA bewaart alleen persoonsgegevens die nodig zijn om een account aan te maken in het reserveringssysteem MindBody. Dit zijn: naam en mailadres. In het geval van members waarvan de betaling per automatisch incasso gaat bewaart MindBody de bankgegevens. Je kunt er zelf voor kiezen om meer informatie in je account op te nemen.

De bewaarde gegevens worden in geen enkel geval gedeeld met derde partijen. Wanneer iemand zes maanden niet actief is geweest bij TULA wordt zijn/haar account verwijderd. Op verzoek kunnen we een account eerder verwijderen.

Do you want massive traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
* we never share your e-mail with third parties.
KEEP ME POSTED!
Please send me more information about the TULA Yoga Teacher Trainings!