Mama Yoga Amsterdam

Met passie begeleiden we zwangeren tijdens de zwangerschap, de voorbereiding op de geboorte van hun kindje(s) en het herstel dat daarna volgt. Je kunt bij Tula terecht voor een 5-weekse zwangerschapscursus ter voorbereiding op de bevalling. Vanaf 6 weken na de bevalling kun je samen met de kindje deelnemen aan de 4-weekse postnatale cursus. Hieronder lees je meer over deze cursussen.

Prenatal Yoga Amsterdam (Zwangerschapsyoga)

Zwangerschapsyoga Tula Amsterdam

5-weekse prenatal yoga cursus

Yoga kan een zeer goede toevoeging zijn om de zwangerschap en bevalling prettiger te maken. Een zwangerschap is een van de meest bijzondere en intieme momenten in het leven van een vrouw. Het kan veel van je lichaam vragen, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Ontspanning en verbinding met jezelf en je babytje hebben daarom speciale aandacht nodig. Daarin moet de overgang naar het moederschap gezien en gehoord worden. Deze prenatale yoga cursus van 5 weken helpt je bij de voorbereiding op de bevalling en daarna. 

Postnatal Yoga Amsterdam

Postnatal Yoga bij Tula Amsterdam

4-weekse postnatal yoga

Het moederschap is een mooie maar intense transformatie, soms met onverwachte emoties en lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, pijn in het bekkengebied en gespannen rug & schouders.
Na zes weken (of iets langer) kan het ongewoon, vreemd of spannend aanvoelen om in je nieuwe rol als moeder weer de wereld in te stappen. Je lichaam moet na de bevalling weer in balans komen.
Postnatale yoga creëert meer ruimte in de bekkenbodem en in de rug terwijl je leert hoe je je lichaam weer kunt ontspannen. Het biedt ook handvatten om contact te maken met en te groeien naar het moederschap.

Do you want massive traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
* we never share your e-mail with third parties.
KEEP ME POSTED!
Please send me more information about the TULA Yoga Teacher Trainings!