Tula Yogastudio Bos en Lommer – Amsterdam

 

Welkom bij Tula Bos en Lommer. Een frisse en heldere yogastudio gelegen aan het Bos en Lommerplantsoen. Vanuit deze lichte studio kijk je prachtig uit over het plantsoen en ervaar je de rust van de natuur.

In deze yogastudio kun je genieten van verschillende yogastijlen, zoals Yin, Vinyasa, Restorative en Ashtanga. Ook kun je meedoen aan het Mysore programma of Aerial Yoga! Want onze hoge plafonds zijn perfect geschikt om heerlijk te ontspannen in de doeken.

Ons professionele team van docenten staat voor je klaar om je te begeleiden in jouw yoga practice. Persoonlijke aandacht staat centraal en komt helemaal tot uiting door de vriendelijke hosts die je verwelkomen en zorgen voor een lekker kopje thee na de les.

Lijkt het je leuk om eens of twee keer per week in Tula te helpen als host? Dan kun je ervoor kiezen om Karma Yogi te worden. In ruil voor yogalessen mag je dan iedereen verwelkomen, registreren en voor de thee zorgen. Mail naar hello@tulayogastudios.nl als je interesse hebt om karma yogi te worden.

Onze yogastudio’s zijn niet alleen heerlijk voor de yogalessen, maar kunnen ook dienen als locatie voor je vergadering of presentatie. De materialen en ruimtes zorgen al voor de benodigde rust, concentratie en inspiratie, waardoor ze ideaal zijn voor diverse bijeenkomsten. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden om onze ruimtes in te zetten voor jouw event of workshop, mail ons dan via hello@tulayogastudios.nl.

We zien je graag binnenkort in onze studio!

Locatie Tula Yoga | Bos en Lommer

De hoofdingang van onze studio is gevestigd links van Rochdale, aan het einde van het doodlopende straatje aan de linkerzijde van het Rochdale gebouw.

Do you want massive traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
* we never share your e-mail with third parties.
KEEP ME POSTED!
Please send me more information about the TULA Yoga Teacher Trainings!