Je eerste bezoek

Met de volgende informatie hopen we je een antwoord te geven op alle veelvoorkomende vragen. Als je toch nog andere vragen hebt, voel je vrij om ons te bellen of te mailen. We helpen je graag verder. Lees voor alle duidelijkheid ook onze algemene voorwaarden.

Welke les moet ik kiezen?

Lees voor een beschrijving van de verschillende stijlen deze pagina, hier kun je een stijl uitkiezen die jou het meeste aanspreekt. Daarnaast organiseren we maandelijks beginnersworkshops. Houd hiervoor onze agenda goed in de gaten.

Ben je eenmaal een TULA yogi dan mag je op iedere locatie lessen volgen. Dit geeft je nog meer keuze uit ons lesaanbod.

Hoe werkt het reserveren en annuleren?

Reserveer je matje online! Wij reserveren jouw matje echt, dus mocht je toch niet kunnen, geef dit op tijd aan (uiterlijk 4 uur van te voren). Dan kunnen wij je matje nog aan iemand anders beloven.

Als je binnen 4 uur voor aanvang annuleert of niet komt opdagen is dat een Late Cancel. De desbetreffende les wordt dan afgeboekt van je rittenkaart. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden.

Zorg ervoor dat je in ieder geval 10 minuten van tevoren binnen bent, zodat we de les op tijd kunnen beginnen.

Hoe werkt de wachtlijst?

Wanneer een les vol zit kun je je opgeven voor de wachtlijst. Let op: wanneer je op de wachtlijst staat gaan we ervan uit dat je beschikbaar bent voor de les. Mocht er een matje vrijkomen, dan ontvang je automatisch een e-mail ter bevestiging en is je reservering definitief. Kom je niet opdagen, dan is dat een Late Cancel en de desbetreffende les wordt afgeboekt van je rittenkaart.

Yogamatten

We hebben yogamatten beschikbaar in TULA, maar voel je vrij om je eigen kleur mee te nemen! Maak je matje na gebruik weer schoon, zodat de volgende persoon een fris matje heeft.

Welke kleding moet ik dragen

Draag lichte kleding waar je je gemakkelijk in kunt bewegen tijdens actieve lessen. Volg je een ontspannen les dan kunnen wijdere kleren ook comfortabel zitten. Draag vooral kleren waar jij je fijn in voelt. Het is geen modeshow. Yoga wordt daarnaast voornamelijk op blote voeten beoefend, maar sokken worden getolereerd. Voor de yin yoga, restorative en yoga nidra lessen worden sokken zelfs aangeraden.

We hebben kleedkamers om je te verlossen van je dagelijkse kloffie.

Kan ik vooraf eten en drinken

Vermijd met een volle maag naar een les te komen, maar honger jezelf ook niet uit! Je hebt energie nodig voor yoga. Probeer 30 minuten voor de les niet meer te drinken. Onze heerlijke thee staat voor je klaar na de les:-)

Hygiëne

Kom schoon en fris:-) Neem je handdoek mee als je goed bent in zweten! Houd je in met overmatige bestuiving van parfum. Het is geen speeddate sessie! Adembenemend ruiken is niet fijn voor je toekomstige yoga partner.

Stilte

Op het moment dat je binnen bent in TULA is het me-time, dus zet je mobieltje uit.

Wees rustig voordat de les begint, zodat we allemaal geconcentreerd kunnen starten. Sommige mensen hebben behoefte aan een kleine persoonlijke meditatie voor de les, respecteer dit aub.

Verantwoordelijkheid

Informeer altijd de docent als je een blessure hebt of zwanger bent. Luister naar je eigen lichaam en ga nooit te ver!!

Wanneer je deelneemt aan een les, sessie of workshop ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van TULA.

Privacy & persoonsgegevens

TULA bewaart alleen persoonsgegevens die nodig zijn om een account aan te maken in het reserveringssysteem MindBody. Dit zijn: naam en mailadres. In het geval van members waarvan de betaling per automatisch incasso gaat bewaart MindBody de bankgegevens. Je kunt er zelf voor kiezen om meer informatie in je account op te nemen.

De bewaarde gegevens worden in geen enkel geval gedeeld met derde partijen. Wanneer iemand zes maanden niet actief is geweest bij TULA wordt zijn/haar account verwijderd. Op verzoek kunnen we een account eerder verwijderen.

Do you want massive traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
* we never share your e-mail with third parties.
KEEP ME POSTED!
Please send me more information about the TULA Yoga Teacher Trainings!