Coaching met Josta

Josta heeft meer dan vijftien jaar ervaring als interim- en verandermanager en heeft verschillende mensen en organisaties door verandering en transitie geholpen. Deze combinatie geeft haar een uniek perspectief als coach. Haar belangrijkste doel is mensen te helpen met meer zelfvertrouwen en energie in het leven te staan en hun leven vorm te geven zoals ze dat het liefste willen. Ze helpt mensen meer inzicht te krijgen in hun patronen en beperkende overtuigingen, en deze te doorbreken door middel van hun talenten en belangrijkste drijfveren.

 

Voorbeelden van vragen

• Hoe balanceer ik mijn werk met mijn privéleven?
• Hoe stel ik prioriteiten en bepaal ik wat belangrijk vind en wat niet?
• Hoe bereik ik mijn doelen en ambities?
• Hoe kan ik rustig blijven in moeilijke situaties?
• Hoe voorkom ik een burn-out?

Aanpak

  1. Gratis vrijblijvende kennismaking van 30 minuten (telefonisch of één-op-één).
  2. Passend voorstel met een samenvatting van de door jou gestelde (of gewenste) doelen.
  3. Afhankelijk van jouw wensen werken we met een vast pakket van zes tot acht sessies, of juist met een aanpak per keer in losse sessies.
  4. Evaluatie.

Methode

Josta werkt met coaching-strategieën van onder andere Tony Robbins, Mark en Magali Peysha, en met yoga en mindfulness technieken.

Over Josta

[Josta] Ik hou van verandering en heb dan ook al veel verschillende dingen gedaan. Afgestudeerd op het gebied van communicatie en organisatie, werkte ik bijna twintig jaar als interim- en verandermanager voor verschillende organisaties, met name op het gebied van marketing en sales. Ook heb ik nog bijna acht jaar voor de culturele sector gewerkt op het gebied van fondsenwerving. Al die tijd investeerde ik veel tijd en energie in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, omdat ik me vaak wat geleefd voelde en meer volgens mijn eigen agenda wilde leven.

Inmiddels alweer vijf jaar begin ik iedere dag op mijn yogamat voor een goede balans, en geef ik wekelijks yogalessen. De combinatie van fysieke bewegingen en het observeren van gedachten en emoties zorgt ervoor dat ik meer kan leven volgens mijn eigen agenda in plaats van te worden geleefd door mijn emoties, humeur of de mensen om me heen. Langzaam maar zeker begonnen twee werelden elkaar te overlappen, en ik realiseerde me dat ik yogafilosofieën en -methoden begon te gebruiken in mijn werk. Daarnaast kreeg ik ook steeds meer werk als coach.

Bekend met de druk van het leven in de stad, en de mogelijke resultaten en impact van zowel coaching als yoga, wist ik dat ik hier iets mee wilde doen. Mijn belangrijkste doel is mensen te helpen met meer rust en zelfvertrouwen in het leven te staan en hun leven vorm te geven zoals ze dat het liefste willen.


[Tula] Josta is één van onze trouwe docenten bij TULA. Ze heeft al geruime tijd ervaring in het begeleiden van mensen en helpt mensen graag  weer een balans te vinden in hun leven. Andere mensen beschrijven Josta als een prettig en oprecht persoon en wij zijn daarom blij met haar samen te mogen werken.

Aanmelding Coaching
Do you want massive traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
* we never share your e-mail with third parties.
KEEP ME POSTED!
Please send me more information about the TULA Yoga Teacher Trainings!