TULA Yoga Ede

Yoga in Ede doe je bij TULA yogastudio

In December 2019 opent de eerste TULA vestiging buiten Amsterdam. Eva de Hoijer (foto boven) brengt TULA naar Ede met een geweldig team yogadocenten. Yoga in Ede doe je straks dus ook bij TULA.

Eva geeft al geruime tijd les aan haar eigen vaste yogagroepen in Ede en omstreken. Ze vond het tijd worden om uit te breiden en heeft daarom TULA benaderd om samen een nieuwe yogastudio in Ede op te richten. Dit paste perfect in het toekomstplaatje van TULA om door heel Nederland studio’s te mogen openen.

Inmiddels heeft Eva al een team van geweldige docenten om zich heen verzameld, zodat er meteen vanaf de start een divers aanbod aan yogalessen is. Naast de wekelijkse lessen starten we direct met ‘Beginnen met Yoga’ workshops, een Vinyasa Yoga opleiding en een ‘Stressreductie Cursus‘.

Wat je kunt verwachten in Ede
♡ Een groot aanbod van dynamische Vinyasa yogalessen;
♡ Héél veel ontspannende yogalessen: Yin yoga; Restorative yoga, Yoga Nidra;
♡ Hoogwaardige Vinyasa en Yin yoga Teacher Trainingen!
♡ Beginnen met Yoga workshops – twee keer per maand
♡ Ochtend yoga, Lunch yoga, Meditatie, Zwangerschapsyoga.
♡ Een fijne groep ervaren en gekwalificeerde docenten die alle lessen verzorgen.

 

Wil je ook niks missen en als eerste horen wanneer het rooster online komt?
Schrijf je dan in voor de speciale TULA Ede nieuwsbrief >> schrijf je hier in

Lesrooster

Het volledige rooster kun je in november hier vinden.
Meteen vanaf de start worden er dagelijks lessen aangeboden in zowel de ochtend- avonduren.

De yogastijlen die je mag verwachten zijn:
o Vinyasa
o Vinyasa basics
o Vinyasa slow flow
o Yin
o Restorative
o Yoga Nidra
o Zwangerschapsyoga

Teacher Training – vinyasa yoga

We zijn enorm enthousiast dat je vanaf januari 2020 ook in Ede de kans hebt om een yoga docentenopleiding te volgen. Onze senior teacher Marlene Henny wordt de lead trainer en er zijn geweldige gastdocenten die hun expertise komen delen.

Lees hier meer over de 200 urige Vinyasa Yoga Teacher Training in Ede!

Heb je interesse om deze training te volgen of wil je graag op de hoogte gehouden worden schrijf je dan in voor onze speciale nieuwsbrief. Vergeet je niet alvast aan te melden voor de GRATIS introductie workshops.

Voorverkoop abonnementen en rittenkaarten

Voor iedereen die niet kan wachten om te starten met yoga bij TULA Ede gaan de abonnementen en rittenkaarten eind oktober in de voorverkoop. Alle tarieven kun je hier terugvinden:

TARIEVEN TULA Ede

Als je er vroeg bij bent krijg je de beste aanbiedingen.
Zodra er nieuws is gaan we dit met je delen op de TULA Ede Facebook en Instagram, dus begin alvast met volgen.

Contact

Heb je vragen, of ben je geïnteresseerd om bij TULA Ede te komen werken (docent of host) stuur ons dan een mail via ede@tulayogastudios.nl.

Locatie van TULA Ede

Grotestraat 94
6711 AN
Ede

Vind ons op Google Maps

Over Eva

Yoga en meditatie kwamen op mijn pad toen ik na mijn studie de wereld in trok. In India deed ik mijn eerste yogahouding en daarna is yoga niet meer weggeweest uit mijn leven. Na vele jaren te hebben gereisd, kwam ik weer terug in Nederland. Jarenlang ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven, maar tegelijkertijd bleef mijn yoga practice en nieuwsgierigheid in de yoga filosofie zich enorm verdiepen. Inmiddels is yoga al meer dan vijftien jaar op mijn pad en heeft het een grote invloed op hoe ik me voel en hoe ik leef.

Ik heb vele vormen van yoga bestudeerd en kwam uiteindelijk uit bij mijn grote liefdes: Vinyasa yoga en Yin/Restorative yoga. De verbinding van beweging met je ademhaling in Vinyasa yoga opende voor mij een nieuwe wereld: ik voel me krachtiger, stabieler en rustiger door een dagelijkse yoga practice. De beoefening van Yin en Restorative yoga brengt me ontspanning die ik nog nergens anders heb kunnen vinden. Het verbindt me op een diepe manier met mezelf.

Yoga is al lang niet meer weg te denken uit mijn leven en daarom begon ik een paar yogalessen per week te geven. Ik wilde een plek creëren waar iedereen de voordelen van yoga kan ervaren en het effect dat het kan hebben op je dagelijks leven. Nadat ik geruime tijd lessen had gegeven begon het te kriebelen en wilde dit graag met meer mensen delen. De keuze voor het starten van een yogastudio was toen snel gemaakt.

Met een TULA yogastudio wil ik een plek creëren in Ede waar yoga op een moderne, toegankelijke manier wordt aangeboden zonder de diepte en kennis van de traditie, waaruit het voorkomt, te verliezen. Een fijne studio met gekwalificeerde docenten waar je veel keuze hebt uit verschillende lessen, trainingen en workshops. Een plek waar je je uitgenodigd voelt om door middel van yoga aan de gezondheid van je lichaam en geest te werken.

Ik ontmoet je graag in de studio!

Eva