TULA Yoga Ede

WIJ ZIJN WEER OPEN!!

Bekijk het nieuwe rooster!

rooster Ede »

 TULA Yoga Community
#tulayogaonline

Meld je aan »

Welkom bij TULA Yogastudios -
Yogalessen, trainingen en workshops

Rooster

Bekijk ons lesrooster en reserveer een matje in je favoriete les

tarieven

Vergelijk alle prijzen op onze tarieven pagina

”The body benefits from movement, and the mind benefits from stillness”

~ Sakyong Mipham

Blijf op de hoogte

TULA Yogastudios

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks interessante updates en artikelen. Meld je aan »

TULA Facebook Community

Weekends of Wisdom

Verbind je met je mede-yogi via de TULA Facebook Community. Yoga challenges, laatste nieuwe en interessante interviews. Meld je hier aan.

Probeer een proefmaand yoga

Join our Yin Yoga teacher training - mindfully created by our lead teacher Hellen van der Harten

Volg lessen naar keuze, maak kennis met de studio en onze docenten. Volg een maand lang onbeperkt yoga voor €45,- óf probeer 5 lessen in een maand voor €35,- . Je boekt je TULA proefmaand via deze link

Binnenkort in TULA Ede

Workshops met Yvonne

TULA Yoga Ede - Yvonne

Voel je het verlangen om meer te weten en dieper te duiken in de verschillende houdingen en technieken van Vinyasa yoga? Het volgen van workshops als Zonnegroeten Ontleed! en Workshop achteroverbuigingen geven je yoga practice een enorme boost. Je ontvangt methodes en handvatten om meteen toe te passen in je lessen. Lees verder »

Yin XL | verdieping & loslaten

TULA Yoga Ede - Vera

Op vrijdagavond 16 oktober geeft Vera een mooie, lange Yin XL les met als thema de wisseling van het seizoen naar de herfst. Een tijd waar we kunnen loslaten wat we niet meer nodig hebben en het belangrijk is ons lichaam de nodige ontspanning te geven. We gaan weer voelen wat het meest waardevol voor ons is. Meld je aan »

Yin XL | non-duaal bewustzijn

Yin Yoga docenten opleiding - TULA Ede

Hoe is het om jezelf meer te ervaren door middel van meditatie en Yin yoga? Ons leven kan soms gefragmenteerd voelen, net als ons lichaam en gedachten. In deze langere Yin yogales neemt Maaike je mee naar een andere manier van jezelf en de wereld om je heen te ervaren. Zodat je meer uit liefde gaat leven dan uit angst. Meld je aan »

TULA blogberichten

TULA en Covid-19 | (her)opening

Toen we hoorden dat TULA weer open mocht op 1 juli 2020 waren we enorm blij en zelfs een beetje ontroerd. Eindelijk kunnen we weer yogi’s ontvangen en mogen we weer lessen aanbieden waar iedereen gelukkig van wordt. Dit zou het einde betekenen van een bizarre tijd waarin alles verhuisde naar online en buitenyoga. Na […]

Tips voor yama’s en niyama’s die wél werken

Gastblog: Cora van de Weerdhof Als je een rondje googelt op yama’s en niyama’s ontvouwt zich een zee aan richtlijnen en leefregels om dé ideale yogi te worden. Soms goed te doen (geef eens wat vaker een complimentje), maar in veel gevallen is het een uitputtende lijst waarin neusspoelingen en tongschrapers over elkaar heen buitelen, […]

Hoe ik yogadocent werd – deel 1

Gastblog: Laura Schomaker Het is eind mei 2020. De zon verwarmt de stenen straten van Amsterdam en ik lees van mijn huid af dat de zomer om de hoek staat: sproetjes vormen zich als groepjes bij elkaar. Deze warme dagen, waarin je het raam open moet doen tijdens de eerste zonnegroeten en je in Savasana […]

Hier vind je TULA Ede

Yogastudio TULA Ede

Grotestraat 94
6711 AN Ede

Vind ons op Google Maps

Contact

Email: ede@tulayogastudios.nl
Telefoon: 06 – 113 497 33

Facebook: tula-ede
Instagram: tula.ede

 

 

Zaal of studio huren in Ede?

Ben je geïnteresseerd om onze ruimtes te gebruiken voor jouw (yoga)workshop, therapiesessie of presentatie?

Stuur ons een mail en we bespreken graag de mogelijkheden » mail

Reserveer via de app

Download de MindBody app en zoek TULA Ede. In deze app vind je het rooster en schrijf je je in voor yogalessen. Ook kun je via de app gemakkelijk weer een les annuleren.

#FINDYOURBALANCE

Over Eva

[eigenaar TULA Ede] Yoga en meditatie kwamen op mijn pad toen ik na mijn studie de wereld in trok. In India deed ik mijn eerste yogahouding en daarna is yoga niet meer weggeweest uit mijn leven. Na vele jaren te hebben gereisd, kwam ik weer terug in Nederland. Jarenlang ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven, maar tegelijkertijd bleef mijn yoga practice en nieuwsgierigheid in de yoga filosofie zich enorm verdiepen. Inmiddels is yoga al meer dan vijftien jaar op mijn pad en heeft het een grote invloed op hoe ik me voel en hoe ik leef.

Ik heb vele vormen van yoga bestudeerd en kwam uiteindelijk uit bij mijn grote liefdes: Vinyasa yoga en Yin/Restorative yoga. De verbinding van beweging met je ademhaling in Vinyasa yoga opende voor mij een nieuwe wereld: ik voel me krachtiger, stabieler en rustiger door een dagelijkse yoga practice. De beoefening van Yin en Restorative yoga brengt me ontspanning die ik nog nergens anders heb kunnen vinden. Het verbindt me op een diepe manier met mezelf.

Yoga is al lang niet meer weg te denken uit mijn leven en daarom begon ik een paar yogalessen per week te geven. Ik wilde een plek creëren waar iedereen de voordelen van yoga kan ervaren en het effect dat het kan hebben op je dagelijks leven. Nadat ik geruime tijd lessen had gegeven begon het te kriebelen en wilde dit graag met meer mensen delen. De keuze voor het starten van een yogastudio was toen snel gemaakt.

Met een TULA yogastudio wil ik een plek creëren in Ede waar yoga op een moderne, toegankelijke manier wordt aangeboden zonder de diepte en kennis van de traditie, waaruit het voorkomt, te verliezen. Een fijne studio met gekwalificeerde docenten waar je veel keuze hebt uit verschillende lessen, trainingen en workshops. Een plek waar je je uitgenodigd voelt om door middel van yoga aan de gezondheid van je lichaam en geest te werken.

Ik ontmoet je graag in de studio!
Eva

Eva de Hoijer - TULA yoga Ede
Do you want massive traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
* we never share your e-mail with third parties.
KEEP ME POSTED!
Please send me more information about the TULA Yoga Teacher Trainings!