TULA yoga Ede

TULA Yoga is gesloten tot 6 april

TULA YOGA ONLINE
Doe mee aan onze online yogalessen via deze link

TULA YOGA COMMUNITY
Sluit je aan bij onze online yoga groep via deze link, of vind ons op Facebook: ‘TULA yoga community’

Volg ons op Facebook en Instagram

Gebruik #tulayogaonline

Welkom bij TULA yoga Ede

Welkom bij TULA Yogastudios -
Yogalessen, trainingen en workshops

Beginnen met Yoga?

Bekijk de drie meest gekozen opties in Ede

Nieuwsbrief

Hoor als eerste het nieuws van TULA Ede. Meld je aan voor de nieuwsbrief

Yoga voor iedereen

Wat fijn dat je onze yogastudio hebt gevonden. TULA yogastudio’s zijn laagdrempelige yogastudio’s in Ede en Amsterdam (Spaarndammerbuurt en Bos en Lommer). Met TULA willen we een plek creëren in Ede waar yoga op een moderne, toegankelijke manier wordt aangeboden zonder de diepte en kennis van de traditie, waaruit het voorkomt, te verliezen. Een fijne studio met gekwalificeerde docenten waar je veel keuze hebt uit verschillende lessen, trainingen en workshops. Een plek waar je je uitgenodigd voelt om door middel van yoga aan de gezondheid van je lichaam en geest te werken. Ook al heb je nog nooit eerder yoga gedaan, het is nooit te laat om de beginnen met yoga bij TULA.

Waar vind je TULA Ede

Yogastudio TULA Ede

Grotestraat 94
6711 AN Ede

Vind ons op Google Maps

Contact

Email: ede@tulayogastudios.nl
Telefoon: 06 – 113 497 33

Facebook: tula-ede
Instagram: tula.ede

 

 

Binnenkort in TULA Ede

Gratis proeflessen op 14 maart

Join our Yin Yoga teacher training - mindfully created by our lead teacher Hellen van der Harten

Kom kennismaken met yoga in TULA!
Op 14 maart ben je meer dan welkom om diverse yogastijlen te proberen. We hebben vier proeflessen ingeroosterd, zodat je op een ontspannen manier kunt kijken of yoga iets voor je is. Bekijk welke lessen we voor je hebben op ons rooster en meld je kosteloos aan » link

Introductieles Stressreductie

Weekends of Wisdom

We ervaren steeds meer stress in ons leven. Stress is één van de grootste oorzaken van werkuitval en geeft veel gezondheidsklachten. De cursus ‘Stressreductie en ontspanning’ is ontwikkeld om effectief om te leren gaan met stress. Tijdens deze introductieles kan je ervaren of deze cursus iets voor jou is. Lees verder »

Introductie in Ayurveda

TULA Ede - Ayurveda - banner

Vata, Pitta & Kapha: wat ben jij? Ayurveda is een holistisch gezondheidssysteem dat je leert hoe je door middel van voeding, leefstijl en yogabeoefening meer balans in je leven kunt vinden. Dit helpt je om meer vitaliteit, energie en voldoening in je leven te ervaren. Binnenkort vinden de basiscursus Ayurveda én de basis workshop Ayurveda plaats in TULA, meer informatie vind je hier » link

Yogaopleidingen en trainingen

Cursus Stressreductie

Weekends of Wisdom

Deze 5-weekse training is speciaal ontwikkeld om door middel yoga, meditatie en ademhaling om te leren gaan met stress. Door om te leren gaan met stress kunnen gezondheidsklachten verminderen, verhoog je jouw concentratie en kan (werk)uitval voorkomen worden. Lees hier of deze training bij jou past »

Beginnen met yoga

Join our Yin Yoga teacher training - mindfully created by our lead teacher Hellen van der Harten

Het kan spannend zijn om voor de eerste keer op een yogamat te stappen. Deze workshop is de perfectie manier om met yoga te beginnen. Tijdens de workshop leer je de basisprincipes van yoga en raak je vertrouwt met de verschillende yogastijlen bij Tula. Meld je hier aan.

Vinyasa Yoga docentenopleiding

Vinyasa Yoga Teacher Training

In Oktober start wederom onze 200-uurs Vinyasa yoga docentenopleiding. Topdocent Marlene Henny leert je de essentie van Vinyasa yoga kennen en op authentieke wijze over te brengen als yogadocent. Deze opleiding is een gecertificeerde 200-uurs yoga docentenopleiding. Lees verder »

TULA blogberichten

Ayurveda – een nieuwe manier van eten

Door Liese van Dam Ben jij iemand die al heel gezond eet? Of ben je bewust bezig met voeding en de ecologische voetafdruk die je daarmee op de aarde achterlaat? Dan is het misschien interessant voor je om je te verdiepen in de Ayurveda.   Weet je dat er verbeteringen nodig zijn in je leef- […]

TULA Franchise – onze route

Je hebt het inmiddels vast al gelezen, maar binnenkort wordt er in Ede een TULA yogastudio geopend. We zijn hier enorm enthousiast over en best een beetje trots. Maar hoe is dit zover gekomen? Hoe zijn we van het idee voor een studio naar een yoga franchise formule gegaan? In deze blog neem ik je […]

12 tips als je van yoga je werk wilt maken

Hoe inspirerend is het om een yogales te volgen waarbij de docent prachtige woorden uit die bij je binnenkomen als warme soep in de winter, om daarna een geweldige soepele en energieke flow uit te voeren. Aan het einde van de les volgt een korte meditatie met een prachtig gedicht (zelf geschreven) en een eeuwigdurende savasana. […]

Zaal of studio huren in Ede?

Ben je geïnteresseerd om onze ruimtes te gebruiken voor jouw (yoga)workshop, therapiesessie of presentatie?

Stuur ons een mail en we bespreken graag de mogelijkheden » mail

Onze 'TULA Yoga' app

Je inschrijven voor een bepaalde yogales, het rooster van TULA Ede bekijken of je eigen account aanpassen, het kan allemaal heel gemakkelijk in de TULA app.

#FINDYOURBALANCE

Over Eva

[eigenaar TULA Ede] Yoga en meditatie kwamen op mijn pad toen ik na mijn studie de wereld in trok. In India deed ik mijn eerste yogahouding en daarna is yoga niet meer weggeweest uit mijn leven. Na vele jaren te hebben gereisd, kwam ik weer terug in Nederland. Jarenlang ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven, maar tegelijkertijd bleef mijn yoga practice en nieuwsgierigheid in de yoga filosofie zich enorm verdiepen. Inmiddels is yoga al meer dan vijftien jaar op mijn pad en heeft het een grote invloed op hoe ik me voel en hoe ik leef.

Ik heb vele vormen van yoga bestudeerd en kwam uiteindelijk uit bij mijn grote liefdes: Vinyasa yoga en Yin/Restorative yoga. De verbinding van beweging met je ademhaling in Vinyasa yoga opende voor mij een nieuwe wereld: ik voel me krachtiger, stabieler en rustiger door een dagelijkse yoga practice. De beoefening van Yin en Restorative yoga brengt me ontspanning die ik nog nergens anders heb kunnen vinden. Het verbindt me op een diepe manier met mezelf.

Yoga is al lang niet meer weg te denken uit mijn leven en daarom begon ik een paar yogalessen per week te geven. Ik wilde een plek creëren waar iedereen de voordelen van yoga kan ervaren en het effect dat het kan hebben op je dagelijks leven. Nadat ik geruime tijd lessen had gegeven begon het te kriebelen en wilde dit graag met meer mensen delen. De keuze voor het starten van een yogastudio was toen snel gemaakt.

Met een TULA yogastudio wil ik een plek creëren in Ede waar yoga op een moderne, toegankelijke manier wordt aangeboden zonder de diepte en kennis van de traditie, waaruit het voorkomt, te verliezen. Een fijne studio met gekwalificeerde docenten waar je veel keuze hebt uit verschillende lessen, trainingen en workshops. Een plek waar je je uitgenodigd voelt om door middel van yoga aan de gezondheid van je lichaam en geest te werken.

Ik ontmoet je graag in de studio!

Eva

Do you want massive traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
* we never share your e-mail with third parties.
KEEP ME POSTED!
Please send me more information about the TULA Yoga Teacher Trainings!