TULA yoga Ede

Weer open vanaf 1 juli!

Speciaal voor jou!
Online en Buiten yoga

vind hier alle lessen »

 TULA Yoga Community
#tulayogaonline

Meld je aan »

Welkom bij TULA Yogastudios -
Yogalessen, trainingen en workshops

Uitproberen

Volg een gratis proefles in Ede.
Tot 1 juli buiten of online

Introductiekaart

Word TULA Yogi met de introductiekaart van vijf groepslessen

Yoga voor iedereen

We beseffen hoe belangrijk het is in deze tijd om goed voor jezelf te zorgen, lichamelijk én geestelijk. Daarmee willen we niet stoppen in deze tijd. Met yoga heb je de mogelijkheid te werken aan stressreductie en ontspanning maar ook om lichamelijk sterk en soepel te blijven.

We bieden veel verschillende stijlen aan, zodat je kan kiezen wat jíj nodig hebt, op ieder moment.

Waar vind je TULA Ede

Yogastudio TULA Ede

Grotestraat 94
6711 AN Ede

Vind ons op Google Maps

Contact

Email: ede@tulayogastudios.nl
Telefoon: 06 – 113 497 33

Facebook: tula-ede
Instagram: tula.ede

 

 

Binnenkort in TULA Ede

Buitenyoga is gestart!

Buitenyoga bij TULA

We zijn gestart met buitenyoga! De lessen vinden plaats bij Huis Kernhem in een fijn rustig stukje natuur. Het is heerlijk om weer met z’n allen yoga te doen en we hopen nog lang te mogen genieten van het mooie weer. Neem je eigen yogamat mee en houdt 1,5 afstand van elkaar. We zien je graag binnenkort! Reserveer

Begin met yoga!

Join our Yin Yoga teacher training - mindfully created by our lead teacher Hellen van der Harten

Op verschillende momenten in de maand is het mogelijk om de basis van yoga beoefening te leren kennen zodat je veilig vanaf huis kan starten. We ontmoeten elkaar via online, via Zoom. Alle informatie en data vind je hier » link

Introductie yogadocent opleidingen

TULA Ede - Ayurveda - banner

Ben je er klaar voor om alles dat yoga jou gebracht over te brengen aan anderen? Of wil je diep in de theorie en practice van yoga duiken? In mei vinden de introductieworkshops voor de Vinyasa yogadocent opleiding en de Yin yogadocent opleiding plaats!

Yogaopleidingen en trainingen

Vinyasa Yoga docentenopleiding

Vinyasa Yoga Teacher Training

In Oktober start wederom onze 200-uurs Vinyasa yoga docentenopleiding. Topdocent Marlene Henny leert je de essentie van Vinyasa yoga kennen en op authentieke wijze over te brengen als yogadocent. Deze opleiding is een gecertificeerde 200-uurs yoga docentenopleiding. Lees verder »

Yin yogadocent opleiding

Join our Yin Yoga teacher training - mindfully created by our lead teacher Hellen van der Harten

Het kan spannend zijn om voor de eerste keer op een yogamat te stappen. Deze workshop is de perfectie manier om met yoga te beginnen. Tijdens de workshop leer je de basisprincipes van yoga en raak je vertrouwt met de verschillende yogastijlen bij Tula. Meld je hier aan.

Ayurveda basiscursus

Weekends of Wisdom

Ayurveda is de eeuwenoude kennis van een lang, gelukkig en gezond leven. Expert Liese van Dam heeft een speciale cursus ontwikkeld waarin je alle aspecten van Ayurveda kunt leren om een gebalanceerd leven te leiden.. Deze cursus wordt in september aangeboden. Lees verder »

TULA blogberichten

Tips voor yama’s en niyama’s die wél werken

Gastblog: Cora van de Weerdhof Als je een rondje googelt op yama’s en niyama’s ontvouwt zich een zee aan richtlijnen en leefregels om dé ideale yogi te worden. Soms goed te doen (geef eens wat vaker een complimentje), maar in veel gevallen is het een uitputtende lijst waarin neusspoelingen en tongschrapers over elkaar heen buitelen, […]

Hoe ik yogadocent werd – deel 1

Gastblog: Laura Schomaker Het is eind mei 2020. De zon verwarmt de stenen straten van Amsterdam en ik lees van mijn huid af dat de zomer om de hoek staat: sproetjes vormen zich als groepjes bij elkaar. Deze warme dagen, waarin je het raam open moet doen tijdens de eerste zonnegroeten en je in Savasana […]

Veranderingen: welke bril draag jij?

Gastblog: Laura Schomaker Voordat ik in dit artikel gelijk de diepte induik, stel ik je graag eerst een vraag: hoe gaat het met je? Hoe zit of sta je nu? Hoe voelt je lichaam? En waar is je adem? Is je adem diep en laag in je buik, of kort en hoog in je borst? […]

Zaal of studio huren in Ede?

Ben je geïnteresseerd om onze ruimtes te gebruiken voor jouw (yoga)workshop, therapiesessie of presentatie?

Stuur ons een mail en we bespreken graag de mogelijkheden » mail

Onze 'TULA Yoga' app

Je inschrijven voor een bepaalde yogales, het rooster van TULA Ede bekijken of je eigen account aanpassen, het kan allemaal heel gemakkelijk in de TULA app.

#FINDYOURBALANCE

Over Eva

[eigenaar TULA Ede] Yoga en meditatie kwamen op mijn pad toen ik na mijn studie de wereld in trok. In India deed ik mijn eerste yogahouding en daarna is yoga niet meer weggeweest uit mijn leven. Na vele jaren te hebben gereisd, kwam ik weer terug in Nederland. Jarenlang ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven, maar tegelijkertijd bleef mijn yoga practice en nieuwsgierigheid in de yoga filosofie zich enorm verdiepen. Inmiddels is yoga al meer dan vijftien jaar op mijn pad en heeft het een grote invloed op hoe ik me voel en hoe ik leef.

Ik heb vele vormen van yoga bestudeerd en kwam uiteindelijk uit bij mijn grote liefdes: Vinyasa yoga en Yin/Restorative yoga. De verbinding van beweging met je ademhaling in Vinyasa yoga opende voor mij een nieuwe wereld: ik voel me krachtiger, stabieler en rustiger door een dagelijkse yoga practice. De beoefening van Yin en Restorative yoga brengt me ontspanning die ik nog nergens anders heb kunnen vinden. Het verbindt me op een diepe manier met mezelf.

Yoga is al lang niet meer weg te denken uit mijn leven en daarom begon ik een paar yogalessen per week te geven. Ik wilde een plek creëren waar iedereen de voordelen van yoga kan ervaren en het effect dat het kan hebben op je dagelijks leven. Nadat ik geruime tijd lessen had gegeven begon het te kriebelen en wilde dit graag met meer mensen delen. De keuze voor het starten van een yogastudio was toen snel gemaakt.

Met een TULA yogastudio wil ik een plek creëren in Ede waar yoga op een moderne, toegankelijke manier wordt aangeboden zonder de diepte en kennis van de traditie, waaruit het voorkomt, te verliezen. Een fijne studio met gekwalificeerde docenten waar je veel keuze hebt uit verschillende lessen, trainingen en workshops. Een plek waar je je uitgenodigd voelt om door middel van yoga aan de gezondheid van je lichaam en geest te werken.

Ik ontmoet je graag in de studio!

Eva

Do you want massive traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
* we never share your e-mail with third parties.
KEEP ME POSTED!
Please send me more information about the TULA Yoga Teacher Trainings!