Coaching in Ede

Margit heeft ruim 25 jaar ervaring als adviseur en -manager bij verschillende overheidsorganisaties en heeft veel medewerkers, teams en organisaties door veranderingen heen geholpen.

Als moeder van twee bijna volwassen kinderen en als mantelzorger weet ze als geen ander wat het vergt om werk en privé in balans te houden. Sinds 3 jaar begeleidt ze als geregistreerde en erkende coach mensen met vraagstukken die te maken hebben met het vinden en behouden van die balans.

Magrit - TULA Ede - coach

Yoga en mindfulness helpen haar daarbij. Maar Margit is vooral een nuchtere, no nonsens coach die gebruik maakt van methoden en technieken die bewezen effectief zijn. Voor mensen met stress- of burn-outklachten past ze de psycho-biologische benadering toe waarbij ze werkt aan lichaam, geest èn gedrag: éérst fysiek herstellen, dan mentaal.

Margit kan je begeleiden bij het aanpakken van vragen als:

  Hoe kan ik beter voor mezelf opkomen?
  Hoe ga ik beter om met ‘lastige’ collega’s?
  Hoe voorkom ik dat ik overspannen word?
  Hoe ga ik weer met plezier naar mijn werk?
  Hoe houd ik werk en privé in balans voor mijzelf?

Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis. Dan kijken jullie of er een klik is en of Margit de aangewezen persoon is om jou te begeleiden. Als dat zo is dan sluiten jullie een eenvoudig coachcontract af met daarin de verdere afspraken.
Een coachtraject bij Margit omvat meestal 5 tot 8 sessies. Een sessie duurt 1 of 1,5 uur. De locatie is in de yoga-studio van Tula, of ergens anders als dat beter past. Wandelcoaching is ook mogelijk, want sommige mensen praten al lopende gemakkelijker dan op een stoel. Sinds COVID-19 biedt Margit ook online coaching aan, eventueel in combinatie met ‘live’ coaching.

Burn-outbegeleiding duurt meestal langer en in het begin kunnen de sessies korter zijn. Dat is afhankelijk van jouw situatie, jouw belastbaarheid en de fase van herstel.

Een sessie bestaat uit praten en (vaak) oefeningen. Margit zal je spiegelen en confronteren, maar altijd op een veilige manier. Tussen de sessies door krijg je opdrachten om aan bepaalde dingen te werken. Op die manier blijf je actief bezig met je coachtraject, waardoor het effectief is.

Over Margit

“Door mijn hele loopbaan heen komt steeds weer de fascinatie terug voor de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Van oorsprong ben ik communicatiedeskundige en in die rol ben ik vooral bezig met de communicatie tussen mensen. Ik kan er echt kippenvel van krijgen als ik zie hoe mensen zich ontwikkelen, stappen zetten, sterker worden.
Op persoonlijk vlak weet ik als geen ander wat een ‘hoge lat’ met je kan doen, en hoe lastig het kan zijn om werk en gezin te combineren. Hoe stress kan leiden tot gezondheidsklachten en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn voor jezelf en voor de mensen om je heen. Mijn drijfveer is mensen weerbaarder en sterker maken, hen begeleiden bij het vinden van werkgeluk en balans, zodat ze (weer) met vertrouwen en plezier in het leven staan.“

Aanmelding Coaching - TULA Ede
Do you want massive traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
* we never share your e-mail with third parties.
KEEP ME POSTED!
Please send me more information about the TULA Yoga Teacher Trainings!