Coaching in Amsterdam

Coaching Met Bregje

Bregje Kuis, klinisch neuropsycholoog en yogadocent bij TULA heeft een coaching traject ontwikkeld waarin ze haar kennis en ervaring uit de psychologie combineert met aspecten uit de yoga practice. Dit heeft ze jarenlang gedaan bij Defensie waar ze specialist werd in het hanteren van stress, het optimaliseren van mentale veerkracht en het omgaan met traumatische of ingrijpende levensgebeurtenissen, met name bij jong-volwassenen. Nu ze voor zichzelf is begonnen zijn we blij dat we haar coaching mogen aanbieden in TULA.

“In dit traject werken we aan het optimaliseren van de energie in je leven voor betere balans en rust.”

Meer over coaching met Bregje

Coaching met Josta

Josta heeft meer dan vijftien jaar ervaring als interim- en verandermanager en heeft verschillende mensen en organisaties door verandering en transitie geholpen. Deze combinatie geeft haar een uniek perspectief als coach. Haar belangrijkste doel is mensen te helpen met meer zelfvertrouwen en energie in het leven te staan en hun leven vorm te geven zoals ze dat het liefste willen. Ze helpt mensen meer inzicht te krijgen in hun patronen en beperkende overtuigingen, en deze te doorbreken door middel van hun talenten en belangrijkste drijfveren.

Meer over coaching met Josta

Aanmelding Coaching
Do you want massive traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
* we never share your e-mail with third parties.
KEEP ME POSTED!
Please send me more information about the TULA Yoga Teacher Trainings!