Geen Tula Yoga trainingen met STAP-subsidie meer

Update 1 September 2023: Het is helaas niet meer mogelijk om een yogaopleiding te volgen met het STAP-budget. Alleen OCW erkende opleidingen komen in aanmerking voor STAP. Helaas vallen yoga opleidingen daarbuiten. 

Waarschijnlijk weet je al dat we bij Tula meerdere yogatrainingen aanbieden en dat we daar heel serieus in zijn.
Daarom zijn we mega-trots dat Tula het officiële NRTO- keurmerk heeft gekregen.

De NRTO is de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, en vertegenwoordigd uitsluitend professionele opleiders.

Om het NRTO-keurmerk te mogen dragen moet je als opleidingscentrum voldoen aan hoge kwaliteitseisen en word je getoetst door een externe certificerende instelling. Het was erg veel werk, maar het laat zien hoe serieus wij onze trainingen nemen.

We willen altijd de beste training leveren en onszelf continu verbeteren. Daarom werken we alleen maar met hele ervaren docenten en dat heeft geleid tot dit unieke keurmerk.

We vertellen je in dit artikel graag meer over de STAP-subsidie, hoe je deze kunt aanvragen en welke nieuwe yogatrainingen we hebben ontwikkeld in Tula.

NRTO keurmerk

STAP-subsidie

Omdat het NRTO verbonden is met de Nederlandse overheid worden alle Tula trainingen ook aangeboden via het UWV met de STAP-subsidie regeling. Met deze STAP-subsidie mag iedere Nederlander jaarlijks een cursus of training volgen als bijscholing, of omscholing en krijgt daarvoor een budget van €1.000,-. Dit STAP-budget maakt het voor veel meer mensen mogelijk om een yogaopleiding te volgen.

Als je nog nooit van deze STAP-subsidie hebt gehoord hebben we een handig overzicht voor je gemaakt op de Tula website: STAP-budget aanvragen? Zo gaat dat in zijn werk!. Naast onze yoga opleidingen zijn er nog vele andere trainingen te volgen met het STAP-budget in vrijwel alle werkvelden.

Tula Yoga opleidingen met het STAP-budget

Binnenkort worden alle Tula Yoga docentenopleidingen toegevoegd aan het STAP overzicht, maar we beginnen met twee spiksplinter nieuwe yogatrainingen. We hebben onderstaande trainingen afgelopen maanden ontwikkeld en zijn enorm enthousiast dat we ze nu kunnen presenteren. De trainingen zijn te volgen met het STAP-budget, maar natuurlijk ook als reguliere training.

De eerste nieuwe Tula yogatrainingen zijn:

👉🏻    YIN YOGA VOOR THERAPEUTEN EN COACHES (40uur)

Voor therapeuten en coaches die cliënten met mentale of fysieke klachten willen leren begeleiden door middel van Yin Yoga, ademhalingsoefeningen en meditatietechnieken.

👉🏻   YOGA PRE-TEACHER TRAINING (50uur)

Voor iedereen die zich wil voorbereiden op een 200uurs yoga docentenopleiding en een sterke basis wil leggen om yogadocent te worden.

Yoga Opleiding met het STAP budget - Tula yoga Amsterdam

Hoe vraag je het STAP-budget aan?

Jaarlijks zijn er meerdere momenten waarop je bij het UWV de subsidie kunt aanvragen. Je moet hier alleen wel op tijd bij zijn, want er is maar een beperkt budget per aanvraagmoment. We hebben op onze website precies aangegeven hoe het STAP aanvraagproces verloopt.

Waarom bestaat de STAP-subsidie?

De Nederlandse overheid heeft de STAP-subsidie in het leven geroepen om de positie van werknemers op de arbeidsmarkt te verbeteren. Daarom mag iedere Nederlander die ouder is dan 18 jaar zich aanmelden voor een cursus, training of opleiding met een subsidie van €1.000,-, mits deze training is geregistreerd bij het NRTO.

Waarom heeft Tula Yoga zich aangesloten bij het NRTO?

We zijn al jaren heel serieus met onze trainingen en genieten enorm van de resultaten die ze opleveren. Er zijn inmiddels al een heleboel geweldige yogadocenten opgeleid in onze trainingen en we horen regelmatig dat de trainingen ‘life-changing experiences’ waren. Door het keurmerk van het NRTO hebben we nu ook de bevestiging dat onze opleidingen goed en professioneel in elkaar zitten.

Daarnaast kunnen we door de STAP-subsidie een bredere groep mensen opleiden, waardoor yoga onderdeel kan worden van meer werkvelden in de samenleving. Daarom starten we o.a. met de ‘Yin Yoga voor therapeuten en coaches opleiding’.

Wil je meer lezen over de trainingen en over de STAP-subsidie, bezoek dan webpagina met alle yoga trainingen.
Daar vind je welke trainingen op dit moment met het STAP-budget te volgen zijn.

Als je vragen hebt over STAP, of over de trainingen dan mag je ons altijd een mailtje sturen.
We helpen je graag.

xTula

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do you want massive traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
* we never share your e-mail with third parties.
KEEP ME POSTED!
Please send me more information about the TULA Yoga Teacher Trainings!