Online yogalessen bij TULA

Je hebt waarschijnlijk de persconferentie deze week ook gezien. Helaas blijven de deuren van TULA tot in ieder geval 20 mei gesloten. We vinden dit natuurlijk enorm jammer, maar als dit helpt voor de algehele volksgezondheid dan is dit de beste keuze. Ook hopen wij dat jij en je naasten nog in goede gezondheid zijn en dat je het nog een beetje uit houdt in huis. Wij zijn benieuwd hoe het met jou yoga home practice gaat? Laat het ons vooral weten in onze online communities! We willen jullie allemaal bedanken voor het delen van alle ervaringen in deze communities van TULA Amsterdam en TULA Ede

START LIVE STREAM YOGALESSEN
De afgelopen weken hebben wij meer dan 150 online yogalessen opgenomen en we vinden het fantastisch om te zien dat zoveel van jullie thuis aan het yoga-en zijn!
Vanaf komende maand (koningsdag) gaan wij in ook starten met live stream yogalessen in Amsterdam, in ieder geval twee per dag. In de gesprekken die we voeren met onze docenten horen we dat ze de connectie met de studenten missen, dus we brengen jullie graag weer met elkaar in contact via de webcam.

Deze live stream yogalessen vind je terug in ons rooster van TULA Amsterdam. Wanneer je een les reserveert, ontvang je 15 minuten van te voren een link naar deze les.  Het fijne aan live lessen is dat je direct contact hebt met de docent. Zo kun je voor en na de les eventueel nog wat vragen aan de docent en/of in contact komen met andere yogi’s.
Daarnaast vind je in ons rooster ook de opgenomen lessen die je kunt reserveren en meedoen. De link die je ook voor deze lessen ontvangt 15 minuten van te voren blijft 30 dagen geldig, dus je kunt deze lessen in je eigen tijd volgen. 

Alle opgenomen lessen komen in onze online database. TULA members hebben toegang tot deze database! 

Heb jij geen membership bij TULA en wil je toch meedoen aan de online lessen? Dan kun je kiezen voor de online yoga maandkaart van 8 lessen voor €25,-. Wanneer je deze kaart voor Amsterdam koopt heb je toegang tot alles lessen op het rooster van Amsterdam. Wanneer je deze kaart voor Ede koopt heb je toegang tot alle lessen op het rooster van Ede. Wil je direct toegang tot de volledige database, word dan member in Amsterdam of Ede

ROOSTER LIVE STREAM LESSEN T/M 19 MEI 2020

Online yoga - live stream rooster

VIDEOCOLLECTIES OM TE DELEN
Voor mensen in de zorg of andere vitale beroepen hebben we een speciale videocollectie gemaakt. Hierin staan 5 opnames die helpen ontspannen en alle dagelijkse stress even vergeten. Het zijn meestal korte video’s van maximaal 30 minuten en een paar langere. Op deze manier zijn ze goed in het dagelijks leven te integreren. 

 
Je kunt deze link zelf gebruiken of doorsturen naar vrienden, familie en bekenden die het goed kunnen gebruiken. De collectie laten we tot eind mei openbaar.
Collectie Amsterdam:                www.bit.ly/TULA-yogavideos
Wachtwoord:                                     Dank2020
Collectie Ede
:                                www.bit.ly/TULA-yogavideos-Ede
Wachtwoord:                                     Dank123

Geniet ervan en deel gerust!

We hopen jullie allemaal weer te zien als onze deuren opengaan!

Liefs,
Viki, Ruben (Amsterdam) & Eva (Ede)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do you want massive traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
* we never share your e-mail with third parties.
KEEP ME POSTED!
Please send me more information about the TULA Yoga Teacher Trainings!